Cattle Breeds, Recreates and Fattens

Por Organizer: Roger Rodrigo dos Santos – Editor: Adriano Stephan Nascente

Código do livro: 422541

Categorias

Engenharia E Tecnologia, Animais

Compartilhe este livro
Esta página foi vista 508 vezes desde 01/02/2022
Versão
impressa
R$ 126,60
Valor total:
R$ 126,60
Versão
ebook
R$ 121,64
Leia em Pensática
Valor total:
R$ 126,60

Este livro pode estar à venda na:

Este ebook também pode estar à venda na:
Este livro também está à venda em:
Espana
Portugal

Sinopse

Raising your beef, the right way and getting more meat in less time is the desire of every rancher. Thus, we know that beef animals are bovine breeds that have genetic characteristics suitable for slaughter to produce meat and derivatives.

Figure 1. Nelore cattle are the most used in beef cattle in Brazil. Source: Embrapa.

In Brazil, raising beef cattle represents one of the main economic activities. The country has the largest herd in the world and the activity is profitable and a considerable source of income. Additionally, beef produced in Brazil is highly appreciated both domestically and abroad. However, to be successful in raising beef cattle, it is necessary to use appropriate techniques to obtain quality products in less time and provide profitability to the rancher. This care ranges from the structure of the property, choice of breed of the animal, handling of the animals, feeding and administration of the property. In this document we will discuss the appropriate techniques to be successful in raising beef cattle.

Características

ISBN 978-65-84655-09-6
Número de páginas 78
Edição 1 (2022)
Formato A5 (148x210)
Acabamento Capa dura
Coloração Colorido
Tipo de papel Offset 90g
Idioma Inglês

Tem algo a reclamar sobre este livro? Envie um email para atendimento@clubedeautores.com.br

Comentários

Faça o login deixe o seu comentário sobre o livro.

0 comentários